Catechisatie

Uitnodiging nieuw seizoen

Na de zomervakantie zijn jullie weer op school begonnen. Ook de catechisaties van onze kerk beginnen binnenkort weer.

We hopen jou opnieuw of voor het eerst te zien en spreken. Je bent van harte welkom! Er zijn ook meerdere gemeenteleden die meewerken met de predikant. Mooi zo’n team!

Voor groep 7 en 8 is het van 18.30 tot 19.20 om de twee weken.
Voor klas 1 tot en met 3 van het voortgezet onderwijs is het van 19.30 – 20.15

En voor de oudere tieners (klas 4 en volgende) van 20.30 tot 21.30
Er komen allerlei vragen aan bod. Wat betekent het Jezus te volgen? Hoe leer ik God kennen, en wat betekent bekering voor mij? Hoe kan ik geestelijk groeien? Hoe kan ik omgaan met de moeilijke vragen over wat er gebeurt in de wereld? Wat verwacht ik van de toekomst? Is er leven na de dood? Wie is de Heilige Geest?

Op een interactieve manier proberen we met en van elkaar te leren. We zien uit naar gezegende lessen, waar je echt wat mee kunt. Jullie worden voor de eerste keer verwacht op maandag 24 september. Alle lessen worden gehouden in het Ontmoetingshuis op de bovenste verdieping. Altijd op maandagavond.

Neem s.v.p. een pen mee en iets voor de collectebus voor het goede doel: het zendingswerk in Albanië!

Kom je ook? We rekenen op je! (Meldt je s.v.p. af als je niet zou kunnen komen)

Wat betekent Catechisatie?

Om het hierover met je te hebben zien we je graag komen – en als je gedoopt bent, hebben je ouders ook beloofd dat ze je met het geloof kennis zullen laten maken; daar hoort ook de catechisatie bij! Er worden allerlei onderwerpen behandeld, die er regelrecht mee te maken hebben hoe je kunt leven als christen. Op een interactieve manier proberen we met en van elkaar te leren. We zien uit naar gezegende lessen, waar je echt wat mee kunt.

Locatie, groepen en tijden

Groep 7 en 8: maandag om 18.30 - 19.20 uur (om de week)
Klas 1 t/m 3: maandag van 19.30 - 20.15 (elke week)
Klas 4 en hoger: maandag van 20.30- 21.30 (elke week)

We starten dit jaar vanaf 25 september.

Locatie: Ontmoetingshuis, 2e verdieping.