Club groep 5-6

Met de kinderen uit groep 5 en 6 komen we om de week op donderdagavond bij elkaar voor club.

Wat doen we op een clubavond?
We beginnen om 19.00 uur en het duurt tot ongeveer 20.00 uur. Op een avond komen er ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. We beginnen altijd met het zingen van een paar liedjes en bidden met elkaar. Daarna gaan we aan de slag met een verhaal uit de Bijbel.

Vervolgens gaan we met elkaar iets leuks knutselen of een spel doen. Zo hebben we wel eens mageneten gemaakt, een snoeppotje versierd en sleutelhangers gemaakt. En we doen spellen zoals pictionairy, een verkleedspel of een quiz. Het is elke avond altijd erg gezellig.

Naast de gewone clubavonden hebben we elk jaar twee uitjes, 1 aan het begin en 1 aan het eind van het seizoen.

Dus als je in groep 5 of 6 zit ben je welkom om een keer te komen kijken! Op welke donderdagavond het precies club is, is terug te vinden in de agenda.