JV Menorah

Welkom op de pagina van JV Menorah! Hier vind je informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe jij mee kunt doen. Je bent welkom!!

Wie zijn wij?

Wij zijn ongeveer 40 jongeren van 16 jaar en ouder, die elke 2 weken op zondagavond bij elkaar komen. Samen hebben we veel lol, maar hebben we ook een mooie tijd met God. Dit doen we door samen te zingen, te bidden, met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar inleidingen door JV'ers of gemeenteleden.

Naast de activiteiten op zondagavond zien we elkaar ook vaker in het weekend. Regelmatig worden er chillavondjes op vrijdagavond georganiseerd, of gaan we iets gezelligs doen in het weekend. We organiseren bijvoorbeeld activiteiten als strandwandelen, lasergamen, survivallen en themafeestjes. Ook gaan we elk jaar met elkaar op kamp.

Matthijs van Wijk – Activiteiten
Annelies van Bennekom – Financiën en Catering
Fenneke Lier – Bezinning
Elvera van de Haar – PR en communicatie

Willeke van Engelenburg – Algehele leiding, Pastoraat
Michel Schippers – Algehele leiding, Pastoraat

Contact

We komen op zondagavonden altijd bij elkaar in Maranatha, het gebouw naast de Julianakerk (Prins Bernhardlaan 16).

Heb je een vraag? Zou je graag een keertje langskomen, maar wil je liever eerst iets meer weten? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier: JV Menorah

Jaarplanning 2017-2018

Zondagavonden, zonder eten (vanaf 19.45 uur):
8 oktober, 5 november, 3 december, 14 januari, 11 februari, 11 maart en 8 april.

Zondagavonden, met eten (gelijk na de middagdienst):
22 oktober, 19 november, 17 december, 28 januari, 25 februari en 25 maart.

Activiteiten ('s avonds):
Zaterdag 30 september, vrijdag 27 oktober, zaterdag 25 november, vrijdag 22 december, zaterdag 20 januari, vrijdag 16 februari, zaterdag 17 maart, vrijdag 13 april en zaterdag 26 mei.

Kamp:
27-30 april

Bijlagen:
Bewaar het bestand Statuten.pdfStatuten JV Menorah[Informatie over JV Menorah en de regelingen rondom het stemmen en andere zaken.]345 kB