Jongerenzendingsdienst

WAT IS JOUW MISSIE? Dit was het thema van de jeugddienst die zondagmiddag 6 november in onze wijk gehouden werd. Een bijzondere dienst waarin het werk in de zending centraal stond. Dhr. Visser vertelde hoe hij en zijn vrouw enkele jaren geleden geroepen werden om naar Malawi te gaan. In de preek mochten we horen hoe Jezus Zijn discipelen de wereld inzond en hoe Hij ook ons wil zenden om Zijn getuigen te zijn. En aan het einde van de dienst mochten ook iets horen over Expeditie Rwanda; een bijzondere reis die 14 jongeren van het Ichthus College hopen te gaan maken.
Na afloop waren alle aanwezige jongeren uitgenodigd om samen lekker te eten en door te praten over de dienst.

Bezinningsmomenten

Het is mooi om als gemeente ons bewust voor te bereiden op Goede Vrijdag en Pasen. In een stil moment van bezinning. Graag nodigen wij je hiervoor uit om samen te gedenken, te verwonderen en te aanbidden.

Dit kan op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 maart van 21:00 tot 21:30 uur in het Ontmoetingshuis (bovenste etage). Ook al kun je maar 1 of 2 avonden: welkom!

Beroep aangenomen

Ds. A.T. van Blijderveen heeft het beroep naar onze wijk (9) aangenomen! Details over datum van intrede en dergelijke zullen in de komende tijd kenbaar worden gemaakt. We zijn God dankbaar dat de vacature ingevuld mag worden.

HoldOn en 55+ avond

Op vrijdag 4 maart was het dé avond voor HoldOn en de 55+'ers van onze gemeente. Dat het een gezellige avond was blijkt wel uit de foto's. Kijk voor meer foto's op onze Facebookpagina.

Nieuwjaarsconcert 8 januari 2016

Op D.V. vrijdagavond 8 januari 2016 organiseert onze organiseert Jan Willem den Hartogh samen met Soli Brass een nieuwjaarsconcert. Op deze avond presenteren ze meteen hun nieuwe CD!

Locatie: Oude Kerk in Veenendaal

Entree is gratis. Er is een collecte voor de kerkbouw van Veenendaal Oost.

WELKOM!