Routebeschrijving Ontmoetingshuis

ontmoetinshuisklein

Sinds 21 september 2014 komen we op zondag samen als Wijk 9 in het Ontmoetingshuis aan de Spiesheem in Veenendaal-Oost. We merken dat het nogal lastig te vinden is, omdat dit adres in veel navigatiesystemen nog niet bekend is. Hieronder vindt u een kaartje en routebeschrijving naar het Ontmoetingshuis.

Per auto:
Als uw navigatiesysteem de Spiesheem nog niet kent kunt het beste "Van Essenlaan" ingeven. De Van Essenlaan is de toegangsweg tot Veenendaal-Oost. Als u gearriveerd bent op de Van Essenlaan, rijdt u deze helemaal af. Deze weg slingert een beetje, maar uiteindelijk bereikt u een T-splitsing, waar u linksaf slaat, dit is nog steeds de Van Essenlaan. Deze weg rijdt u helemaal uit. U ziet nu links voor u het Ontmoetingshuis. Om te parkeren slaat u links af, de Hootsenheem op en u kunt vervolgens direct rechts het parkeerterrein van het Ontmoetingshuis oprijden.

De ingang naar de kerkzaal bevindt zich aan de linkerkant van het Ontmoetingshuis.

Op onderstaande kaart is de route ingetekend. Klik op de kaart voor een weergave van de route in Google Maps.

ontmoetingshuis copy