Gemeentereis Israël 2019

Gemeentereis Israël DV 23 april – 3 mei 2019

Het plan is een derde gemeentereis naar Israël te organiseren.  Er is een programma samengesteld waarbij de meeste onderdelen nieuw zijn vergeleken met de voorgaande reizen. Daarnaast is het programma zodanig dat het ook voor gemeenteleden die voor het eerst naar Israël gaan de reis een goede indruk van het land geeft en veel laat zien. De reis is te vinden op israelidoedreizen.nl/tour/gemeentereis-veenendaal-israel  Wie meer informatie wil of vragen heeft kan mailen naar israelreis@gavescholen.nl.

GZB-dag op 17 maart in Barneveld

De GZB-dag wordt gehouden op D.V. zaterdag 17 maart in de Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123 in Barneveld. Het thema is: ‘Oog voor mensen om je heen!’ Sprekers zijn ds. Germán Suárez (Slowakije), ds. Cees van Duijn, Jaap Haasnoot (Zuid-Soedan) en Heleen van den Berg (Libanon). Verder is er muziek, ook is er een verkoopmarkt, er zijn kinder- en tienerprogramma’s en in de pauze keuzeprogramma’s. Tijdens het hoofdprogramma is kinderopvang. De dag duurt van 9.45-15.45 uur. Van harte aanbevolen! Let op: i.v.m. het aantal plaatsen is opgave (gratis) verplicht!

Startweekend Westerkerk

Startweekend programma 2017

Vrijdag 10.00 uur: In de Westerkerk

Zaterdag 15.00 uur: Start wandeling: Kruispunt Bergweg - Rondweg West. Bij scouting. Zandheuvelweg.

Twee avonden over het hiernamaals

In februari komt Ds. A.F. Troost twee avonden spreken over het hiernamaals in de Goede Reede.

Data: dinsdag 6 en 13 februari 2018

Plaats: De Goede Reede

Tijd:20.15-22.00 UUR

Contact: jmvheteren@hotmail.com / 556431

Toegang: gratis

Goede_Reede_-_Ds._AF_Troost.png

Contact met West - September 2016

Er is een nieuwe Contact met West uitgekomen. Afgelopen zondag 4 september wordt deze uitgedeeld na de ochtenddienst. Ook te vinden onder het kopje Contact met West.