Startweekend Westerkerk

Startweekend programma 2017

 

Vrijdag 10.00 uur: In de Westerkerk

Zaterdag 15.00 uur: Start wandeling: Kruispunt Bergweg - Rondweg West. Bij scouting. Zandheuvelweg.

Contact met West - September 2016

Er is een nieuwe Contact met West uitgekomen. Afgelopen zondag 4 september wordt deze uitgedeeld na de ochtenddienst. Ook te vinden onder het kopje Contact met West.

Contact met West - Maart 2016

Er is een nieuwe Contact met West uitgekomen. Zondag 6 maart wordt deze uitgedeeld na de ochtenddienst. Nu al te vinden onder het kopje Contact met West.

Oogcontact West digitaal

Westerkerk_oogcontact_-_Link_website.jpg

Het vertrouwde fotoboek van de Westerkerk gaat plaats maken voor een website: http://www.oogcontact-west.nl/.
Daarom bent u/ ben jij op 2 april tijdens de talentenmarkt van harte welkom om een foto hiervoor te laten maken. Registreren kan nu al op de website.

Leesrooster “op weg naar Pasen 2016"

Net zoals in de afgelopen tijd willen we in de komende tijd tot aan Pasen in de kerkdiensten regelmatig lezen uit het Johannes evangelie. Natuurlijk kan niet elk deel aandacht krijgen. Om ook persoonlijk met dit Bijbelboek aan de slag te gaan is er een leesrooster gemaakt waarmee je heel Johannes in de periode tot aan Pasen persoonlijk of als gezin kunt doorlezen en overdenken.

Het leesrooster biedt de mogelijkheid om als gemeente samen bezig te zijn met Gods woord en dat ook te delen met elkaar, bijvoorbeeld op de Bijbelkring. Op Facebook is er de besloten groep van de Westerkerk waarop vragen, opmerkingen, bijpassende liederen, etc. gedeeld kunnen worden (Ga naar: https://www.facebook.com/groups/westerkerk/).

Een papieren versie is op het folderrek te vinden. Bij dit bericht vind je een digitale versie.