Marktnieuws

Privacy wetgeving Marktnieuws

In verband met privacywetgeving zal Marktnieuws per 1 oktober 2017 niet meer beschikbaar zijn via de website van de Hervormde gemeente (onder: Oude kerk). Wilt u Marktnieuws toch digitaal blijven lezen, stuur dan een e-mail aan Cindy Eradus: privacy@kerkopdemarkt.nl. Zet in het onderwerp: Marktnieuws. U ontvangt Marktnieuws in het vervolg via uw opgegeven e-mailadres. Voor de volledigheid: geef ook uw naam, adres en telefoonnummers (inclusief 06) door. De papieren versie blijft natuurlijk bestaan.

Privacywetgeving overige communicatie

Om snel u/jou te informeren over zaken die de Oude Kerk aangaan, vragen wij u/jou - ook als u Marktnieuws niet via email wilt ontvangen - uw gegevens (naam, adres, postcode, woonplaats), inclusief 06-nummer en emailadres toe te sturen aan privacy@kerkopdemarkt.nl. Met uw gegevens gaan wij uiteraard zorgvuldig om. We gebruiken deze gegevens alleen voor communicatie binnen onze wijkgemeente. Heeft u vragen, geef het door aan: communicatie@kerkopdemarkt.nl.